Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με την μητέρα της και τον σύντροφό της

Στην παρουσίαση της νέας της συλλογής


Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων, «Lynne by Katerina Kainourgiou», το βράδυ της Τετάρτης, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από κοντά της  οι διάσημοι φίλοι της παρουσιάστριας του Alpha και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκοστόπουλος που έδωσαν το «παρών» στο event.

Ανάμεσα τους εντοπίσαμε τους : Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργο Δάσκαλο, Παύλο Σταματόπουλο, Χριστίνα Παππά, Όλγα Φαρμάκη αλλά και τον αδερφό της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνο. Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου ήταν φυσικά και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με την αδερφή του, Αφροδίτη.

Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει για τη συγκεκριμένη βραδιά ένα στενό μαύρο φόρεμα,  το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια, ενώ το μακιγιάζ της ήταν τέτοιο που τόνιζε τα γαλάζια της  μάτια.

Από το πλευρό της Κατερίνας δεν θα μπορούσε να λείψει η μητέρα της, που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και τη στηρίζει σε όλα  τα επαγγελματικά της βήματα. Μαμά και κόρη πόζαραν στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον σύντροφο της παρουσιάστριας και όλοι μαζί έδειχναν να διασκεδάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...