Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αναστασία Περάκη: Η νέα ζωή με την κόρη της, μετά το διαζύγιο από τον Μιχάλη Μουρούτσο

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού /  WWW.FTHIS.GR

Νέα αρχή στη ζωή της έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Αναστασία Περάκη, μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Μιχάλη Μουρούτσο. Το μοντέλο, έχει μετακομίσει στην Αίγινα, έχοντας μαζί την τετράχρονη κόρη της, Έλενα. Το WWW.FTHIS.GR επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της Αναστασίας Περάκη που μίλησε για τα νέα δεδομένα της ζωή της.

"Η Αναστασία βρίσκεται στην Αίγινα, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εξ' άλλου, κάθε καλοκαίρι πηγαίνει στην Αίγινα και μένει για τρεις περίπου μήνες, ενώ διατηρεί εκεί το δικό της κατάστημα με παιδικά και γυναικεία παπούτσια. Απλά φέτος δεν επέστρεψε στην Αθήνα μετά το καλοκαίρι. Η Αναστασία θέλησε να μείνει κοντά στους γονείς και την αδελφή της για να νιώθει πάνω απ' όλα συναισθηματική ασφάλεια. Όπως φαίνεται, το περιβάλλον εκεί είναι ιδανικό και για την μικρή Έλενα που πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Η Αναστασία πιστεύει πως τα παιδιά μεγαλώνουν καλύτερα στην επαρχία. Ένας λόγος παραπάνω που στην Αίγινα ζουν οι παππούδες, οι θείοι αλλά και τα ξαδέλφια της μικρής".

Η Αναστασία Περάκη, εργάζεται ως μοντέλο, κάνοντας πολύ σημαντικές δουλειές. Τα τελευταία χρόνια που έχει καταξιωθεί στο χώρο, δούλευε μόνο με "κλεισμένες" δουλειές, χωρίς να περνά από κάποιο casting. "Αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα", επισημαίνει πρόσωπο που συνεργάζεται μαζί της. "Όποτε έχει κάποια φωτογράφηση ή επίδειξη μόδας στην Αθήνα, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Επίσης έρχεται στην Αθήνα συνοδεύοντας την κόρη της για να συναντήσει τον πατέρα της, Μιχάλη Μουρούτσο. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι άριστες, υπάρχει σωστή επικοινωνία και συνεννόηση για τα θέματα του παιδιού. Από την άλλη, η μετακόμισή της στην Αίγινα δεν είναι μια απόφαση οριστική. Το πιθανότερο είναι πως την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στην Αθήνα για να πάει η Έλενα στο Δημοτικό. Η Αναστασία είναι αρκετά καλά παρά το διαζύγιό της και αισιοδοξεί για το μέλλον. Προς το παρόν ασχολείται μόνο με το παιδί και τους δικούς της ανθρώπους, χωρίς να δίνει βάρος σε όσα γράφονται για την ίδια και την προσωπική της ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...