Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μενεγάκη- Λάτσιος: Στα δικαστήρια για την διατροφή των παιδιών τους


Οι διαφωνίες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι πολλές.


Έχουν ήδη οδηγήσει το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια και η «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή και… μακροχρόνια. Το πολυπόθητο διαζύγιό τους –κυρίως για την παρουσιάστρια- αργεί να εκδοθεί, μιας και οι δυο τους έχουν πολλές άλυτες διαφορές και δεν φαίνεται να βρίσκουν συμβιβαστική λύση. 

Εκτός από την μεγάλη περιουσία που έχουν να μοιράσουν, «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αποτελεί και η διατροφή που θα πρέπει να δίνει ο Γιάννης Λάτσιος αλλά και το ποσό με το οποίο θα συνεισφέρει η Ελένη Μενεγάκη κάθε μήνα για την ανατροφή των παιδιών τους και την κάλυψη των αναγκών τους.

 Το εισόδημα της παρουσιάστριας είναι  μεγαλύτερο από αυτό του Γιάννη Λάτσιου, όπως πολλά είναι και τα μηνιαία έξοδα των παιδιών τους. Μόνο το σχολείο τους κοστίζει κάθε χρόνο 45.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα επί μέρους έξοδα των τέκνων τους για τις ανάγκες των επί μέρους σχολικών δραστηριοτήτων τους.

Οι δυο τους λοιπόν διαφωνούν για το πόσα πρέπει να δίνει ο καθένας κάθε μήνα και η διαφωνία θα τους οδηγήσει στα δικαστήρια μιας και κανένας από τους δυο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω και θα διεκδικήσει το δίκιο του μέσω της δικαστικής οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...