Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νικολέτα Καρρά: «Έχω χάσει δουλειές εξαιτίας της εμφάνισής μου»

Τι απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί!


Η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά μίλησε στο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού για τη ζωή μετά το γάμο της, την απώλεια των γονιών της αλλά και τα προβλήματα που της δημιούργησε στη δουλειά η εξωτερική της εμφάνιση.  

Η Νικολέτα Καρρά αποκαλύπτει στο περιοδικό πως η εντυπωσιακή της εμφάνισή περισσότερο τη δυσκόλεψε παρά τη βοήθησε στην καριέρα της: "Όταν έχεις καλή εμφάνιση, πολλοί σκέφτονται πως κάτι άλλο πρέπει να λείπει. Ταλέντο; Μυαλό; Κάτι! Πάντα πρόσεχα την εμφάνισή μου, αλλά ποτέ δεν πόνταρα σε αυτήν. Έχω νιώσει ότι υπάρχει προκατάληψη λόγω της εμφάνισής μου. Προκαλώ όποιον αμφιβάλλει να συνεργαστεί μαζί μου και να του αποδείξω το αντίθετο".

Εδώ και ένα χρόνο η Νικολέτα Καρρά είναι παντρεμένη με τον Κύπριο δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη και πλέον κάνουν όνειρα για τον ερχομό ενός παιδιού: "Το να έρθει ένα παιδί το θεωρώ μαγικό και το κάνεις πεζό με το να το βάλεις σε πρόγραμμα. Θα γίνω πολύ καλή μαμά, αλλά ίσως λίγο υπερπροστατευτική. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, άσχετα αν τους έχασα νωρίς. Η απώλεια των γονιών μου με επηρέασε πάρα πολύ. Έζησα έντονα συναισθήματα πόνου και απουσίας. Στην πορεία, όμως, έγινα πολύ υπεύθυνη, δυναμική και αυτόνομη" προσθέτει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...