Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Calliope: "Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο σκέφτηκα ότι θα χάσω τα μπάνια του καλοκαιριού"

Ψυχραιμία και άνεση που σοκάρει!


Μαθήματα ψυχραιμίας και αισιοδοξίας έδωσε η Ελληνίδα φωτογράφος Calliope που ήταν καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, στο «Πρωινό mou», την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Η διάσημη φωτογράφος μίλησε δημοσίως για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί. Η ίδια δε δίστασε να μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το βρήκε σαν μια καλή ευκαιρία για να λειτουργήσει αφυπνιστικά και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αμελούν και δεν κάνουν εξετάσεις.

Η Calliope άφησε εξέπληξε τους δυο παρουσιαστές με την άνεση της και την εξοικείωση σχετικά με το θέμα του καρκίνου. Τόνισε ότι δε φοβάται καθόλου και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε το θάνατο όταν της ανακοίνωσαν ότι ο καρκίνος που προκύπτει από τις εξετάσεις της είναι κακοήθης.

Με θετική ενέργεια και χαμόγελο που αφόπλιζε είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν καλοκαίρι όταν το ‘μαθα. Και είπα αφήστε με να κάνω κανένα μπάνιο με την οικογένεια μου να χαλαρώσω και μετά… Ξαφνικά με τραβάτε μες το καλοκαίρι, ε δε γίνεται»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...