Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι λέει για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη


«Δικαιολογώ τη ζήλια και την κτητικότητα σε μία σχέση, γιατί όλο αυτό είναι θέμα ανασφάλειας και αυτή με τη σειρά της προέρχεται από τον φόβο»

Για τις σχέσεις του, τις γυναίκες, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, που παραδέχτηκε πόσο του αρέσει μίλησε σε απογευματινή εκπομπή ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες με πλησιάζουν επειδή με έχουν δει κάπου. Αυτές, όμως, που βρίσκονται δίπλα μου για περισσότερα από πέντε λεπτά, είναι αυτές που δεν τους ενδιαφέρει όλο αυτό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός, ενώ για τη μεγαλύτερή του σχέση αποκάλυψε: «Η μεγαλύτερη σχέση μου κράτησε πέντε χρόνια. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι άνθρωποι που τους "κουβαλάς" μέσα σου ανεξαρτήτως χρόνου, για μια ζωή. Γενικά υπάρχουν σχέσεις που δεν τελειώνουν και που τα συναισθήματα "μεγαλώνουν" όσο περνάει ο καιρός», είπε ο νεαρός ηθοποιός.

Δήλωσε ακόμα πιστός όταν βρίσκεται σε μία σχέση. «Δεν θα κάνω κάτι με κάποιον άλλο, αν είμαι σε σχέση. Γενικά είμαι τίμιος και πιστός. Αλλά την τιμιότητα και την πιστότητα την δημιουργούν και οι συνθήκες που "βάζεις" στη σχέση. Δικαιολογώ τη ζήλια και την κτητικότητα σε μία σχέση, γιατί όλο αυτό είναι θέμα ανασφάλειας και αυτή με τη σειρά της προέρχεται από τον φόβο. Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε σε μία κοινωνία που καλλιεργεί τον φόβο του να μη χάσεις κάτι που σου "ανήκει"», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «JOY».

Τέλος, σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δήλωσα ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι αντικειμενικά μια πολύ όμορφη γυναίκα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην συμφωνεί. Η Μενεγάκη και όποια Μενεγάκη είναι ικανή να διαχειρίζεται την ομορφιά της και την ταυτότητά της τόσα χρόνια, είναι άξια θαυμασμού και παρατήρησης», κατέληξε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...