Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Christina Aguilera: Είπε: "Μου αρέσω πιο πολύ "χοντρή" και... έχασε 20 κιλά !

 
Ξεχάστε τις εποχές που η Christina Aguilera επιδείκνυε ακομπλεξάριστη και με περηφάνια τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει. Η 32χρονη αοιδός έκανε τα πάντα για να μας πείσει ότι αγαπάει το σώμα της και τις χυμώδης καμπύλες της, μέχρι και ανάλογο τραγούδι κυκλοφόρησε με τίτλο «Love your body». Παρόλα αυτά δεν άντεχε να βλέπει το είδωλό της στον καθρέφτη και το ‘ριξε στην αφαγία.


Η Christina Aguilera πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο twitter μια φωτογραφία της από το διαφημιστικό όπου και πρωταγωνιστεί για το άρωμα Unforgettable. Η ανανεωμένη σταρ ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι φορώντας ένα λευκό κολλητό φόρεμα με διαφάνειες αποκαλύπτει το νέο της αδυνατισμένο σώμα. Με μέση δαχτυλίδι, καλλίγραμμα λεπτά πόδια και γωνίες που αναδεικνύουν και πάλι το πρόσωπό της, η celebrity ποζάρει με άνεση και αυτοπεποίθηση για τον κόπο που έκανε.


Το βάρος της έχει μειωθεί κατά 20 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και έχει επανέλθει σχεδόν στα φυσιολογικά. Η ίδια η τραγουδίστρια μάλιστα τόνισε: «Νιώθω sexy και ιδιαίτερα σαγηνευτική!».

Η ισορροπημένη διατροφή που βοήθησε την Christina Aguilera να χάσει τα περιττά κιλά της αποκαλύφθηκε. Το πρωινό της ξεκινάει με μπλε μούρα, αβοκάντο και γαλοπούλα, ένας συνδυασμός πρωτεϊνών και υγιεινών λιπών. Για σνακ καταναλώνει πάστα αμύγδαλο και λατρεύει το κοκτέιλ γαρίδων. Το μεσημεριανό της και το βραδινό έχουν συνήθως κοτόπουλο ή ψάρι συνοδευμένο με μια σαλάτα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Αποφεύγει να πηγαίνει στο αγαπημένο της μαγαζί που είναι γεμάτο από τις αγαπημένες της σοκολάτες και έχει μειώσει πολύ το αλκοόλ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...