Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

H Mαρία Μπεκατώρου λίγο πριν την πρεμιέρα των "Καρντάσιανς"!


Έξω από τα στούντιο ΚΑΠΑ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Μαρία Μπεκατώρου πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης εκπομπής του ΑΝΤ1 "Τα Kαρντάσιανς".

Μαρία Μπεκατώρου, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Δημήτρης Σταρόβας βρίσκονταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να βγουν στον τηλεοπτικό αέρα με μια βραδινή εκπομπή που αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μιας και οι παρουσιαστές της έχουν επιστρατεύσει το χιούμορ και την θετική τους ενέργεια!

Η Μαρία Μπεκατώρου όπως πάντα χαμογελαστή και κεφάτη casual ντυμένη κρατώντας τις σημειώσεις της μπήκε στο στούντιο για μία ακόμα ημέρα προβών! Οι παρουσιαστές ανοίγουν απόψε Τρίτη 22 Οκτωβρίου το τηλεοπτικό τους σπίτι στο κοινό στις 23:15.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν κόντρα στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 και έτσι όλοι μαζί ενωμένοι ως ομάδα ετοιμάζονται να προβάλλουν στο κοινό το καλύτερο αποτέλεσμα!

Tην Τρίτη στην Παρέα των Καρντάσιανς θα είναι η ΠΑΟΛΑ και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, ενώ την Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Λάκης Γαβαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...