Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πως διατηρεί το σώμα της η Klum


English: Heidi Klum modeling at The Heart Trut...
 (Photo credit: Wikipedia)
Είναι πανέμορφη στα 40 της, μαμά τεσσάρων παιδιών, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Η Heidi Klum ξυπνάει κάθε πρωί στις 6 και κοιμάται κάθε βράδυ στις 9. Παρόλα αυτά βρίσκει το χρόνο που χρειάζεται για να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της μαγειρεύοντας υγιεινά και τρέχοντας πίσω από τα παιδιά της.

Αυτό που κάνει κατά κύριο λόγο είναι ότι αποφεύγει τις επεξεργασμένς τροφές και τρώει πολλά λαχανικά και σπιτικά γερμανικά φαγητά από τα χεράκια της.

Όταν, όμως, θέλει να χάσει τα 2-3 παραπανίσια κιλά που μπορεί να παίρνει κατά καιρούς, ακολουθεί ένα 90λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει διάφορες ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και ένα κομμάτι αερόβιας άσκησης το οποίο κάνει τους μύες της να δείχνουν φανταστικοί. Η σωστή διατροφή και η άσκηση, σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να συνδυάζονται.

“Σαν κορίτσια, όλες έχουμε τα ίδια θεματάκια: το στομάχι, τα παχάκια γύρω από τη μέση και τους μηρούς”, είπε η Heidi σε συνέντευξή της. Για το λόγο αυτό, το πρώην μοντέλο, κάνει πολλά καθίσματα και ασκήσεις για τους κοιλιακούς.

Με λίγα λόγια, η Heidi Klum, δεν είναι από τις γυναίκες που τρέχουν συνεχώς στο γυμναστήριο και είναι μανιακές με το σώμα τους. Προτιμάει να ακολουθεί μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή και να γυμνάζεται όταν θέλει να χάσει μερικά παραπανίσια κιλά. Άλλωστε αυτό είναι και το καλύτερο. Όσο πιο ήρεμες και χαλαρές είμαστε τόσο πιο εύκολα και γρήγορα αποκτούμε το τέλειο σώμα που θέλουμε να έχουμε.

Πηγή: faysbook.gr


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...