Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σάλος στο παλάτι - Η έγκυος Κέιτ Μίντλετον με μαγιό σε περιοδικό


Νέο σεισμό στα βρετανικά ανάκτορα προκαλεί το ιταλικό περιοδικό Chi το οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες της εγκύου δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον με μαγιό!

Από ότι φαίνεται οι παπαράτσι «συνέλαβαν» την Κέιτ Μίντλετον στις πρόσφατες χλιδάτες διακοπές που έκανε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε απομονωμένο νησί της Καραϊβικής.

Στις φωτογραφίες του περιοδικού απεικονίζονται η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, με τα μαγιό τους, την ώρα που κάνουν τη βόλτα τους σε παραλία του νησιού.

Αγνωστο παραμένει προς το παρόν αν ο φωτογράφος βρισκόταν στο ίδιο νησί με το πριγκιπικό ζεύγος, ή οι φωτογραφίες ελήφθησαν μέσα από βάρκα που έπλεε κοντά στην ακτή.

Αμεση ήταν η αντίδραση του παλατιού, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση προτού καν κυκλοφορήσει καλά - καλά το περιοδικό.

Εκπρόσωπος του παλατιού έκανε λόγο για σαφή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού και εξέφρασε την απογοήτευση της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι το ιταλικό περιοδικό Chi είχε προκαλέσει σάλο καθώς δημοσίευσε τσίτσιδες φωτογραφίες της πριγκίπισσας από τις διακοπές της με τον Γουίλιαμ στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...