Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρεχνόχληση 19 παιδιών.

Ο λόγος για τον Μάικλ Τέρνερ ο οποίος θα διακστεί στις 27 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός είχε αρχικά συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά η έρευνα σταμάτησε τρεις μήνες αργότερα, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία εις βάρος του.

Ωστόσο, ύστερα από επανεξέταση της υπόθεσης από δικηγόρους της Εισαγγελικής Υπηρεσίας, λήφθηκε η απόφαση να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού.
Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2011, ο Τέρνερ είπε ότι ήταν "ευτυχής που είχε απαλλαγεί εντελώς" ευχαρίστησε την αστυνομία για την ενδελεχή έρευνα, καθώς και τους συντελεστές της σειράς και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη.

Η Άλισον Λέβιτ, νομικός σύμβουλος του Διευθυντή της Εισαγγελίας,δήλωσε: "Επανεξέτασα πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία και πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για 19 σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού".

Ο Λεβελ που χώρισε πέρυσι με τη γυναίκα του, Τζάνετ Μπέβερλι, είναι ένας από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς αστέρες, χάρη στη συμμετοχή του στο "Coronation Street" τα τελευταία 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...