Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Elisa Cuthbert: Η κατά Maxim ωραιότερη γυναίκα της τηλεόρασης

Elisha Cuthbert
Elisha Cuthbert (Photo credit: ghostcero)

Η Elisha Cuthbert θυμίζει τις χυμώδεις γυναίκες της δεκαετίας του ’50 και ποζάρει ως το απόλυτο pin-up girl στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim κάτω από τον τίτλο της πιο καυτής γυναίκας της τηλεόρασης. 

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης η Elisha, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον παίκτη του hockey Dion Phaneuf και προγραμματίζει να παντρευτεί μέσα στο 2014, φοράει ένα υπέροχο ολόσωμο κορμάκι σε σκούρο ναυτικό μπλε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη σφιχτά στη μέση και κοιτά το φακό βαθιά στα μάτια ενώ τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν κυματιστά στον δεξί ώμο της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η σταρ της τηλεοπτικής σειράς «Happy Endings», είπε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών: «Πωπωωω, να σκεφτώ ότι είμαι η πιο όμορφη όταν στην τηλεόραση υπάρχουν η Kaley Cuoco, η Sofía Vergara και η Zooey Deschanel; Μου φαίνεται φοβερό».

Το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Maxim με την Elisha Cuthbert στο εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει στα stands της Αμερικής στις 19 Φεβρουαρίου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...