Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Άγιος Βαλεντίνος: Πώς θέλει να γιορτάσει το κάθε ζώδιο


Η 14η Φλεβάρη έφτασε και τα ζευγάρια ανυπομονούν να γιορτάσουν μαζί την ημέρα των ερωτευμένων. Πώς όμως θα ξέρετε τι ακριβώς περιμένει το άλλο σας μισό από σας και πώς ονειρεύεται να περάσει τη μεγάλη μέρα; Τα άστρα έχουν την απάντηση: Διαβάστε ποια είναι η ιδανική «ατμόσφαιρα» για κάθε ζώδιο και κάντε τη βραδιά αξέχαστη.

Κριός
Τα παρορμητικά Κριαράκια λατρεύουν τις εκπλήξεις. Έτσι μπορείτε να αφήσετε το άλλο σας μισό να νομίζει ότι ξεχάσατε τι μέρα είναι και ξαφνικά να πάτε μαζί σε ένα ρομαντικό δείπνο, ή να παρουσιαστείτε με λουλούδια και ένα εντυπωσιακό δώρο εκεί που δεν το περιμένει. Σίγουρα η βραδιά θα του μείνει αξέχαστη.

Ταύρος
Με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι το ζώδιο του έρωτα και γι' αυτό η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν. Αν λάβουμε υπόψιν τη μεγάλη αδυναμία του Ταύρου που είναι το καλό φαγητό τότε όλα τα στοιχεία μας οδηγούν σε ένα ρομαντικό δείπνο με καλό φαγητό είτε σε εστιατόριο, είτε από τα χεράκια σας, που σίγουρα θα τον αφήσει άφωνο.

Δίδυμοι
Οι  Δίδυμοι αγαπούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους με πολλά λόγια και τρυφερές χειρονομίες και το ίδιο περιμένουν και από τους συντρόφους τους. Ζαλίστε τον στα sms και τα τρυφερά mail, τα τραγούδια και τα δώρα ενώ για το αποκορύφωμα, τηλεφωνήστε στην αγαπημένη του ραδιοφωνική εκπομπή τη στιγμή που ξέρετε ότι την ακούει και αφιερώστε του ένα πολύ ρομαντικό τραγούδι.Το σίγουρο είναι ότι θα σας ανταποδώσει την αγάπη σας και με το παραπάνω.

Καρκίνος
Οι σεμνοί και συνεσταλμένοι Καρκίνοι το μόνο που θα σας ζητήσουν είναι μία τρυφερή αγκαλιά και την αγάπη σας, όμως για την μεγάλη μέρα, αξίζει να τους δώσετε κάτι παραπάνω. Μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι με απαλή μουσική και κεριά, κρασί και φαγητό από τα χεράκια σας ξεπερνάει και την πιο τρελή του προσδοκία.

Λέων
Οι ατίθασοι και περήφανοι Λέοντες ζουν βασιλικά την κάθε τους στιγμή και το ίδιο φανταχτερή περιμένουν και τη γιορτή των ερωτευμένων, γι' αυτό μη λυπηθείτε τα έξοδα. Στόλισε το σπίτι σαν ένα μικρό ρομαντικό παλατάκι, ντύσου επίσημα και κάνε την κουζίνα σας να μοιάζει με το πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου. Εναλλακτικά αν το σηκώνει η τσέπη σας, μπορείτε να πάτε για φαγητό στην ταράτσα κάποιου ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη και να τον κάνετε να νιώσει μοναδικός.

Παρθένος
Ο ορθολογιστής Παρθένος βλέπει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σαν μία μέρα όπως όλες οι άλλες και θεωρεί «σαχλά» τα δωράκια και τις εξόδους,οπότε αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνετε κάτι μαζί εκείνη τη μέρα, μπορείτε να βγείτε όπως θα βγαίνατε κάθε άλλη μέρα, ωστόσο μην παραλείψετε να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας και πόσο σημαντικός είναι για σας, όλες τις μέρες του χρόνου όχι μόνο σήμερα. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Ζυγός
Άλλο ένα ζώδιο που λατρεύει τις ρομαντικές εκπλήξεις, ο Ζυγός επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο από το ρομαντικό κλίμα της ημέρας και περιμένει μία γιορτή γεμάτη χαζοδωράκια καρδούλες και βόλτες σε στολισμένα σημεία της πόλης. Διαλέξτε ένα event που θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και πηγαίνετε μαζί απολαμβάνοντας το αγαπησιάρικο κλίμα.

Σκορπιός
Ως ζώδιο ιδιαίτερα απαιτητικό, θέλει το 100% της προσοχής σας τη μεγάλη μέρα. Κάντε λοιπόν τον Σκορπιό να νιώσει όπως τις πρώτες μέρες που βγαίνατε, πηγαίνοντας τον στο στέκι που πρωτογνωριστήκατε ή σε μία μονοήμερη απόδραση, μακριά από όλο τον κόσμο.

Τοξότης
Το πιο περιπετειώδες ζώδιο του κύκλου εννοείται ότι δε πρόκειται να σταθεί σε ένα εστιατόριο ή να κλειστεί σε σπίτι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Οπότε φορέστε τα αθλητικά σας, οπλιστείτε με υπομονή και ετοιμαστείτε για ρομαντικές αποδράσεις που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ. Από βόλτα σε λούνα πάρκ και «μπαρότσαρκα» μέχρι μονοήμερη εκδρομή, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τοξότης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Αιγόκερως
Ένα απλό και εύκολο πρόγραμμα χωρίς πολύ τρέξιμο και ταλαιπωρία είναι η ονειρεμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον Αιγόκερω. Η ιδανική πρόταση είναι ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι και μία καλή ρομαντική ταινία, για μία νύχτα αποκλειστικά αφιερωμένη στους δυο σας.

Υδροχόος
Ανατρεπτικές εκπλήξεις περιμένει ο Υδροχόος για την μέρα τον ερωτευμένων, αφού είναι ζώδιο που του αρέσει να σπάει τη ρουτίνα. Κάνε του δώρο έκπληξη, οργάνωσέ του μία μαγευτική βραδιά ενώ δε την περιμένει, ή αποδράστε μαζί για ένα δείπνο για δύο σε μία ρομαντική παραλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί.

Ιχθείς
Ρομαντισμό και τρυφερότητα περιμένουν τα ψαράκια του ζωδιακού κύκλου, αφού η φαντασία τους και τα συναισθήματα τους χτυπάνε κόκκινο εκείνη τη μέρα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που περιμένει πρόταση γάμου την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν ωστόσο δεν είστε διατεθειμένοι να πάτε τόσο μακριά τη σχέση σας, δείξτε του την αγάπη σας και πόσο σημαντικός είναι για σας και κάντε του τη βραδιά να μοιάζει με ρομαντική ταινία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...