Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: “Δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση στην εφηβεία από σκηνοθέτη”


Thandie Newton at the 2007 BAFTAs
Thandie Newton (Photo credit: Wikipedia)
Μια αποκάλυψη που συγκλονίζει έκανε γνωστή ηθοποιός που παραδέχτηκε σε ομιλία της πως στην εφηβεία δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη. Ο λόγος για της συμπρωταγωνίστρια του Tom Cruise στο “Crash and Mission: Impossible IIThandie Newton.

Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως σε ηλικία 16 με 18 χρόνων, όταν ξεκίνησε την καριέρα της κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια από σκηνοθέτη στο πλαίσιο ενός casting. Μιλώντας μάλιστα για τη διεθνή εκστρατεία κατά της βίας στις γυναίκες, η Newton δήλωσε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει στιγματίσει τη ζωή της.

Τώρα η ίδια είναι 40 χρόνων, έχει παντρευτεί τον παραγωγό Oliver Parker και είναι μητέρα δυο παιδιών, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό.

Στην ομιλία της, μάλιστα, δήλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για κάποιο είδος δοκιμαστικού. Ο σκηνοθέτης της ζήτησε να ποζάρει στο φακό της κάμερας με ανοιχτά τα πόδια και έχοντας σηκώσει τη φούστα της.

Η ίδια ένιωσε αμήχανα, αλλά νόμιζε πως ήταν μέρος του ρόλου. Λίγο αργότερα έμαθε πως o συγκεκριμένος σκηνοθέτης έδειξε το επίμαχο video και σε άλλους από το χώρο της showbiz.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...