Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αλ. Σταύρου: ''Δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Μαριάννα”


Στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα” απολαμβάνουμε τον Αλέξανδρο Σταύρου. Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να αγαπηθεί όσο κανένας άλλος μέσα από τους ρόλους του κακού που ενσαρκώνει τα τελευταία χρόνια και οι θαυμάστριές του κάνουν ουρά. Εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για την Μαριάννα (Τουμασάτου) του και την κόρη τους.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του έργου “Σ'αγαπώ αλλά”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την σύζυγό του, ο Αλέξανδρος φωτογραφίζεται για το περιοδικό OK! και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον έρωτα και όχι μόνο.

Έχεις παίξει ξύλο για τα μάτια μιας γυναίκας;

Όχι μόνο για τα μάτια. Για ολόκληρη τη γυναίκα. (γελάει) Αυτά συνέβαιναν παλιά. Αυτό που έχω κρατήσει από αυτή τη φάση της ζωής μου είναι το στοιχείο της διεκδίκησης. Διεκδικώ και αγωνίζομαι για αυτά που θέλω και κάνω ξεκάθαρες εξηγήσεις.

Τη σύζυγο σου Μαριάννα Τουμασάτου τη διεκδίκησες;

Τη Μαριάννα την ήθελα πολλά χρόνια. Για κάποιο λόγο μεταφυσικό λόγο την ήθελα πολύ πριν συναντηθούμε και συνεργαστούμε. Καμιά φορά, αστειευόμενος της λέω ότι ο καλός ο κυνηγός δεν τρέχει πίσω από το θήραμα. Βρίσκει που είναι το πέρασμά και το περιμένει μέχρι να περάσει... Αυτό έκανα κι εγώ με τη Μαριάννα. Την περίμενα πολλά χρόνια.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες γνωρίσει τη Μαριάννα;
Δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Μαριάννα. Δεν με αφορά αυτό το σενάριο. Για μένα η Μαριάννα είναι το απόλυτο. Η Μαριάννα δεν είναι απλά ένας καλός άνθρωπος. Είναι καλή υπέρ το δέον. Ζώντας μαζί της έγινα κι εγώ πιο θετικός, συγχωρώ πιο εύκολα τα λάθη και κατανοώ περισσότερο τους άλλους. Σε έμενα υπερισχύει ακόμα το στοιχείο του δικαίου και όταν κάποιος το έχει, μπορεί να γίνει και σκληρός.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...