Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Έσπασε ταμεία η ταινία “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δικαιωματικά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει στους ερωτευμένους! Το απέδειξαν αφού η νέα ταινία της Odeon με τίτλο “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” έκανε ρεκόρ εισιτηρίων. Πέτυχε το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό άνοιγμα Ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια!

Το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Βασίλη Κεχαγιά αφηγείται τρεις ερωτικές ιστορίες με happy end! Οι ήρωες των ιστοριών αυτών είναι οι Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή και Νικόλας Αγγελής ενώ ο κυριότερος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας!

Από την πρώτη μέρα προβολής λοιπόν η ταινία έκοψε παραπάνω από 20.000 κάτι που συνήθως χρειάζεται μία ή περισσότερες βδομάδες για να συμβεί!

Οι τρεις ιστορίες: Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...