Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μαρία Ηλιάκη: Απαντά σε Ζαρίφη-Καινούργιου


Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο TV έθνος και απάντησε στις φήμες που θέλουν να υπάρχει κόντρα με την συνεργάτιδα της Κατερίνα Καινούργιου. 

Συγκεκριμένα είπε: «Το ξεκαθάρισε και η Κατερίνα στο «Μες στην καλή χαρά» πρόσφατα. Δεν υπάρχει κόντρα. Βασικά, εγώ τα πάω πάρα πολύ καλά με τις γυναίκες. Δεν θεωρώ ότι είμαι καμία θεά. Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και ούτε ζηλεύω γυναίκες που μπορεί να θεωρούν οι άλλοι ότι είναι πιο όμορφες από μένα. Η Κατερίνα είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι, ωστόσο, δεν έχω αισθανθεί ότι έχω απειληθεί ποτέ , γιατί το έχω διαβάσει κι αυτό. Επίσης, είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, δεν ανοίγομαι εύκολα και δεν κάνω φιλίες πολύ εύκολα. Και ειδικά όταν ένα καινούργιο άτομο έρχεται στη δουλειά, είμαι πολύ επιφυλακτική και διστακτική στην αρχή. Η Κατερίνα, επειδή είναι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος που πιάνει φιλίες και αγαπάει τον άλλον αμέσως, θεώρησε ότι εγώ τη σνομπάρω, ότι δεν τη θέλω και το έχει πει κι αυτή σε συνέντευξή της. Γι' αυτό είχε την άποψη για μένα ότι είμαι λίγο ξινή και απόμακρη. Εφτά χρόνια που είμαστε μαζί στην ίδια εκπομπή, της έχω αποδείξει ότι δεν είμαι αυτό που νόμιζε. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είναι σαν τη μικρή μου αδερφή» τόνισε στο TV Έθνος.

Όσο για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία την αποκάλεσε «ξινή», η Μαρία δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί αυτός ο χαρακτηρισμός. Καλύτερα να είμαι ξινή παρά να είμαι κακιά. Δεν πιστεύω ότι είμαι ένας κακός άνθρωπος, απλώς είμαι επιφυλακτική. Στην αρχή κάθε γνωριμίας προσέχω πάρα πολύ τι θα πω και πώς θα το πω. Επειδή ο χώρος είναι μικρός και περίεργος, το κάθε τι που θα πεις μπορεί να μεταφερθεί στον άλλον πάρα πολύ διαφορετικά, γι' αυτό κι εγώ προσέχω και αυτό μπορεί να θεωρείται ξινίλα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...