Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όλες οι λεπτομέρειες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision


Τις λεπτομέρειες των ενδυματολογικών επιλογών των πρωταγωνιστών της βραδιάς του ελληνικού τελικού της Eurovision αποκάλυψε η «Μεσημεριανή Μελέτη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως είχε αναφερθεί ξανά, η Αγγελική Ηλιάδη θα φορέσει μια δημιουργία με την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή και ξεκαθάρισε πως το φόρεμα της τραγουδίστριας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που την είδαμε την περασμένη Κυριακή στο Dancing With The Stars, αλλά και καμία σχέση με ανατολίτικα στοιχεία. Όπως ανέφερε ο ίδιος το φόρεμα θα έχει περισσότερο στυλ πασαρέλας, ενώ θα είναι απολύτως κατάλληλο για τη χορογραφία του τραγουδιού.

Όσον αφορά τη Δέσποινα Βανδή η οποία θα είναι και η παρουσιάστρια της βραδιάς θα φορέσει κάποια κομμάτια από τη συλλογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα με την υπογραφή της, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να πραγματοποιεί τρεις διαφορετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Τέλος η Θωμαή Απέργη και η Georgina, αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει ποιοι θα υπογράψουν τα φορέματα που θα επιλέξουν, όλα δείχνουν πως θα είναι ανάλογα αυτών που φόρεσαν και στα video clips των τραγουδιών.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...