Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

X. Παππά: Δείτε τον επιχειρηματία που της "έκλεψε" την καρδιά! (Φωτογραφίες)

Εδώ... υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος! Ο γνωστός επιχειρηματίας, όπως αποκαλύπτει η Reallife, "μαγεύτηκε" από την ομορφιά της σέξι ηθοποιού κι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την κατακτήσει! Τελικά τα κατάφερε...

 Η γνωριμία του Χάρη Σταματίου και της Χριστίνας Παππά έγινε πριν από έναν μήνα, όταν η ηθοποιός επισκέφτηκε την Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Το σεξαπίλ της δεν άφησε ασυγκίνητο τον επιχειρηματία, που "οργάνωσε" αμέσως επίθεση φλερτ με στόχο να την κατακτήσει. Και τα κατάφερε. 

Το ζευγάρι δεν έχει λόγο να κρύβει τον έρωτά του, με τη Χριστίνα να επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία τη Μεγαλόνησο για να δει τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια εστιατορίου νιώθει μετά από καιρό ερωτευμένη, με έναν ώριμο και καταξιωμένο άντρα, που ξέρει να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα.

Εκείνος, έναν χρόνο  μετά το διαζύγιό του, δεν μπορεί παρά να κοιτάζει μόνο μπροστά. Πριν από λίγες ημέρες ήταν παρών στο γενέθλιο πάρτι της συντρόφου του, που ως εορτάζουσα έλαμπε μέσα στο αμάξι με το αποκαλυπτικό φόρεμα του Emilio Pucci.

Μόλις έσβησε τα κεράκια της τούρτας, δεν δίστασε να της δώσει ένα τρυφερό, ερωτικό φιλί, λύνοντας έτσι την απορία όλων όσοι αναρωτιούνται εάν οι δύο τους είναι όντως ζευγάρι...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...