Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Μαρία Μενούνος: «Τρομάζω και μόνο στην ιδέα του γάμου!»

Η Μαρία Μενούνος μπορεί να είναι πάνω από δέκα χρόνια με τον ίδιο σύντροφο – κάτι που δείχνει πως δεν φοβάται τη δέσμευση – αλλά στην ι δέα ενός γάμου... τρομάζει.

Maria Menounos modeling at The Heart Truth Fas...
(Photo credit: Wikipedia)
Η 34χρονη ελληνοαμερικανίδα, παρουσιάστρια, με τον αμερικανικής καταγωγής Keven Undergaro είναι τρελά ερωτευμένοι και αγαπημένοι αλλά δεν παίρνουν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος, δήλωσε πως κάποια στιγμή παραλίγο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τους τα χάλασε το timing.

«Το timing δεν λειτούργησε καλά όταν το θέλαμε πραγματικά να πάμε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση μας. Και μετά, ήμασταν και οι δυο, πολύ απασχολημένοι. Ειλικρινά, σκέφτομαι καμιά φορά, "χρειάζεται να παντρευτούμε;" δεν ξέρω. Είναι μια ερώτηση, που περνά συνεχώς από το μυαλό μου. Πρέπει να παντρευτώ; αναρωτιέμαι. Νομίζω πως δεν θα "λειτουργήσει" και με τρομάζει!», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ επισήμανε, επίσης, πως αν και στην αρχή οι γονείς της ήταν αρνητικοί με αυτή τη σχέση πλέον αγαπούν πολύ τον Keven και την πιέζουν να κάνει οικογένεια. «Θέλω πολύ να έχω παιδιά» λέει η Maria Menounos, τονίζοντας πως οι γονείς της, της λένε και της ξαναλένε, πως «η ζωή δεν είναι τίποτα χωρίς παιδιά!»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...