Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

15 εκ. ευρώ πουλάει λόγω κρίσης ο ΛΕΠΑ την βίλα του στην Βουλιαγμένη

Η οικονομική κρίση αναγκάζει τους εκπροσώπους της σοόυμπιζ, ο ένας μετά τον άλλο, να βάζουν πωλητήριο στα πολυτελή σπίτια και τις βίλες που έχτισαν την εποχή της ευμάρειας. Τελευταίες προσθήκες στο «club» οι Λευτέρης Πανταζής, Γιάνης Κότσιρας και Δημήτρης Πιατάς.

15.000.000 ευρώ είναι η τιμή πώλησης που έχει βάλει ο Λευτέρης Πανταζής στην υπερπολυτελή βίλα του στην Βουλιαγμένη με πανοραμική θέα ως το Λαιμό καθώς, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Real Life, δεν «βγαίνει πλέον οικονομικά» ώστε να την συντηρήσει.

Τον ίδιο δρόμο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ακολούθησε και ο Γιάννης Κότσιρας που έχει βγάλει στο σφυρί την πολυτελή του μονοκατοικία στην καλλιτεχνούπολη Ραφήνας έναντι 650.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη κατοικία πωλείται επιπλωμένη, διαθέτει θέα στον Ευβοϊκό ενώ -σύμφωνα την αγγελία- είναι «κατάλληλη για πολυπληθείς οικογένειες ή για μουσικούς».

Τέλος, ακόμη πιο οικονομική περίπτωση -για όσους ενδιαφέρονται- φαίνεται πως είναι το νεοκλασικό στον Λυκαβηττό του Δημήτρη Πιατά, καθώς η τιμή πώλησής του ανέρχεται μόλις σε 520.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...