Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Bowie-Jagger: Πιάστηκαν στα πράσα!

Σοκ προκαλεί η καινούργια βιογραφία του Mick Jagger, «Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger» από το συγγραφέα Christopher Andersen, η οποία αποκαλύπτει την άστατη ερωτική ζωή του διάσημου μέλους των Rolling Stones! Αφού έγινε γνωστή η…αδυναμία του τραγουδιστή σε αιθέριες υπάρξεις όπως η Carla Bruni και η Angelina Jolie, ο ομοφυλοφιλικός έρωτας του με τον David Bowie, σύμφωνα με την αμφιλεγόμενη βιογραφία, προκαλεί κυριολεκτικά…ταραχή στο χώρο της παγκόσμιας showbiz!

Σύμφωνα με το συγγραφέα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1973, στα παρασκήνια συναυλίας του Bowie, και δεν άργησε να γεννηθεί μεταξύ τους σωματική έλξη η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε τρυφερή φιλία, με τους δύο καλλιτέχνες να τρέφουν δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον! Σύντομα, το…ζευγάρι βρισκόταν παντού μαζί, χωρίς τις γυναίκες τους, και διασκέδαζαν σε disco, συναυλίες της Diana Ross ή απλώς απολάμβαναν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, αγκαλιά σε κάποιο ξενοδοχείο!


Ο Mick Jagger με τη σύντροφό του, L'Wren Scott!

Σύμφωνα πάντα με τη βιογραφία, η τότε σύζυγος του David Bowie, Angie, αντίκρυσε τη…σκληρή αλήθεια όταν, επιστρέφοντας στο διαμέρισμα τους στο Λονδίνο, ύστερα από κάποιες μέρες εκτός πόλης, η καμαριέρα την προειδοποίησε ότι κάποιος βρισκόταν στο κρεβάτι της! Ανοίγοντας σιγά σιγά την πόρτα του υπνοδωματίου της, η Angie βρήκε το σύζυγό της και τον Jagger να κοιμούνται γυμνοί στο κρεβάτι!

Και οι δύο άντρες ξύπνησαν από την είσοδο της γυναίκας στο δωμάτιο, ενώ ο Bowie κατάπληκτος από την παρουσία της, κατάφερε να ψελλίσει «Ω, γεια σου! Τι κάνεις;». Μην πιστεύοντας στα μάτια της, η απατημένη σύζυγος απάντησε σε κατάσταση σοκ «Καλά είμαι. Θες καφέ;» ενώ ο Jagger, αν και ξύπνιος, δε μίλησε καθόλου.




Ο David Bowie με τη σύζυγό του, το supermodel Iman!

Παρά όμως το γεγονός ότι η κυρία Bowie δεν έπιασε επ’αυτοφόρω τους δύο άνδρες... επί την πράξη, η ίδια ήταν απόλυτα σίγουρη ότι ο σύζυγός της μοιραζόταν με το γοητευτικό και νεαρό τότε φίλο του, Mick κάτι περισσότερο από έναν απλό ύπνο!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...