Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο Αρναούτογλου κάνει και τον σερβιτόρο στο beach bar του στην Νάξο [εικόνες]

Το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι των τελευταίων 20 χρόνων περνάει ο γνωστός παρουσιαστής που φαίνεται να έχει βρει την υγειά του ως συνιδιοκτήτης beach bar στον Άγιο Προκόπιο της Νάξου.

Ξέφρενα καλοκαιρινά πάρτι με τον Γρηγόρη να εκτελεί ταυτόχρονα χρέη κονφερανσιέ (με το ταμπούρλο στο χέρι και την σφυρίχτρα στο στόμα), dj αλλά και -αν χρειαστεί- σερβιτόρου αποτελούν πλέον την καθημερινότητα του παρουσιαστή που φαίνεται να απολαμβάνει την νέα του ιδιότητα ως συνιδιοκτήτη beach bar στην Νάξο. Αν και, όπως δήλωσε στην Espresso, «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την επιχείρηση εδώ στη Νάξο. Είναι όλα καλά πάντως και αυτό έχει σημασία».

Όπου μέσα στο καλά συμπεριλαμβάνεται και η σχέση του με τη όμορφη Ναξιώτισσα Κατερίνα, με ντόπιο επιχειρηματία να έχει έρθει και να του έχει πει χαρακτηριστικά «Να την προσέχεις, είναι το καλύτερο κορίτσι του νησιού».


Μάλλον βοήθησε ο απολογισμός καριέρας που έκανε πριν μερικές μέρες ο Αρναούτογλου στο TV Έθνος. Εκεί δηλαδή που δήλωσε «Μετανιώνω που δεν είχα νωρίτερα το θάρρος να φύγω από το πρωινό του Mega, και από την τηλεόραση, τη στιγμή που είχα διαπιστώσει πως δεν μπορούσα πια να συνεχίσω. Άλλωστε, προκειμένου ν΄αποσυρθώ από το τηλεοπτικό παρασκήνιο, χρειάστηκε να γκρεμίσω το συμβόλαιο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...