Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Κακέτσης- Μπαλανίκα: Παντρεύουν σήμερα τον γιο τους

Τον μοναχογιό τους Μάκη θα παντρέψουν με την Μαρία, ο Στήβ Κακέτσης με την  Κατιάνα Μπαλανίκα στις 8:30 μ.μ.

Η σχέση του ζευγάριου  ξεκίνησε από το Λύκειο και φούντωσε στο κολέγιο που φοίτησαν μαζί. Ο Μάκης είναι  χρηματιστής και η Μαρία βιολόγος. Η γαμήλια τελετή θα γίνει στο νησί του Βίδο, που βρίσκεται απέναντι από την πόλη της Κέρκυρας, σε απόσταση 1.200 μέτρων από το παλιό λιμάνι. Είναι ο αγαπημένος χώρος των Κερκυραίων, αφού συνδυάζει φύση και θάλασσα. Το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται εκεί.

Το νησί είναι ο αγαπημένος προορισμός των μελλόνυμφων και ήθελαν πολύ να ανταλλάξουν εκεί τους όρκους αγάπης του. Κουμπάρος του ζευγαριού ο κολλήτος τους Σπύρος Μακρής. Η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Στηβ Κακέτσης είναι εκεί από μέρες για να βοηθήσουν στις προετοιμασίες του γάμου.

"Σήμερα το πρώι που ξύπνησα έκλαιγα από συγκίνηση" δήλωσε ο επιχειρηματίας στην Espesso και συνέχισε: "Θα είναι ένας ρομαντικός και λιτός  γάμος που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Μάκης και η  Μαρία θα πάνε με καϊκι στο νησί και μετά την τηλετή θα γίνει γλέντι έξω από την εκκλησία. Θα τραγουδήσουν ο Φίλιππος Νικολάου και ο Στέλιος Διονυσίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...