Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Αντζελίνα Τζολί και Ίθαν Χοκ στην Πύλο

Μποτιλιάρισμα επωνύμων φαίνεται πως έχει προκύψει αυτή την στιγμή στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino. Εκεί από όπου μόλις αναχώρησε ο Ίθαν Χοκ και -σύμφωνα με φήμες- μόλις έφτασε η Αντζελίνα Τζολί.

Τέσσερις μέρες στην Πύλο φαίνεται πως πέρασε ο Ίθαν Χοκ, σύμφωνα με πληροφορίες γνωστού ειδησεογραφικού site, στα πλαίσια των οποίων είχε συνάντηση με Έλληνα σκηνοθέτη για την πιθανότητα να γυρίσει ταινία στην Ελλάδα. Ενώ στην συνέχεια πέταξε με ελικόπτερο ως το Ελ. Βενιζέλο για να επιβιβαστεί στην πτήση του για Αμερική.

Και πάνω που οι καμαριέρες δεν είχαν προλάβει να συγυρίσουν το δωμάτιο και να συζητήσουν πως τους φάνηκε από κοντά ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ, έπεσαν πάνω στην Αντζελίνα Τζολί και την φαμίλια της.

Η συγκεκριμένη πληροφορία, που δημοσίευσε σήμερα το πρωί γνωστό lifestyle site, δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για την Τζολί, τον Πιτ και τα παιδιά τους να περάσουν απαρατήρητα, όσο καλή και αν είναι η ασφάλεια του ξενοδοχείου. Ενώ οι Έλληνες παπαράτσι -παρόλο που κανείς δεν τους το αναγνωρίζει- είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους.

Άλλωστε οι πληροφορίες -που θέλουν τον μανατζέρ της να έχει πάρει τηλέφωνο για να γνωστοποιήσει τις διατροφικές της απαιτήσεις (που περιλαμβάνουν μπαμπού) μοιάζουν πολύ συγκεκριμένες για να μην είναι αληθινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...