Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

H «παιχνιδιάρα» Σκάρλετ Γιόχανσον με λευκό μπικίνι σε γιοτ στην Σικελία [εικόνες]

Η νέα πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ (εξαιτίας των 20,2 εκ. δολαρίων που θα λάβει για το Avengers 2) βρέθηκε στην Σικελία για να παραβρεθεί στην πρώτη haute couture συλλογή των Dolce & Gabbana, της σειράς καλλυντικών των οποίων αποτελεί εκπρόσωπο. Οπότε και βρήκε ευκαιρία να καβαλήσει ένα γιοτ για να κάνει ηλιοθεραπεία.

Η 27χρονη ηθοποιός πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα πάνω στο πολυτελές ιδιωτικό γιοτ, κάνοντας ηλιοθεραπεία και δίνοντας την χαρά στους παπαράτσι να την αποθανατίσουν με ένα σέξι λευκό μπικίνι.

Μαζί της ήταν ο γοητευτικός σωματοφύλακας της και δυο φίλες της, οι οποίες και έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες τις καρτ ποσταλ ακτές της Σικελίας. 

Ένα διάλειμμα που η Σκάρλετ χρειαζόταν, καθώς ως η πιο καυτή ηθοποιός αυτή την στιγμή έχει κλείσει την μια ταινία μετά την άλλη. Κάτι που σημαίνει ότι θα δουλεύει συνεχώς τα επόμενα δυο χρόνια.

Πιο σημαντικό από τα νέα της project είναι προφανώς το σίκουελ στο Avengers το οποίο θα προσθέσει 20,2 εκ. δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό και την «χαρά» του να είναι πλέον η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός.

Ένα τίτλο που μέχρι τώρα κατείχε η Αντζελίνα Τζολί με τα 19,8 εκ. δολάρια που είχε πληρωθεί για το The Turist.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...