Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Έχω μυριστεί τον απόλυτο έρωτα!», λέει ο Αλέξης Γεωργούλης

«Αποζητάω την αλήθεια από τις σχέσεις μου»Το βράδυ της Παρασκευής, καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε για τις γυναίκες, ενώ απάντησε και σε πολλές αδιάκριτες ερωτήσεις της παρουσιάστριας.


«Έχω μυριστεί τον απόλυτο έρωτα! Για λίγες στιγμές δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο, ούτε να ζήσω, ούτε η διάρκεια», εξομολογήθηκε ο Αλέξης και συνέχισε: «Αποζητάω την αλήθεια από τις σχέσεις μου. Μου αρκεί να είναι αληθινό!».

Στην συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού του έκανε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Όταν, μάλιστα, η οικοδέσποινα της εκπομπής τον ρώτησε αν ποτέ ήταν με μία κοπέλα στο κρεβάτι και μετά, εκείνη του είπε «κρίμα, άλλα περίμενα…», ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε αμηχανία, αλλά απάντησε χιουμοριστικά: «Θα μείνω στο είπε… Μπορεί και να το σκέφτηκε!», ενώ καθώς η Ναταλία Γερμανού επέμενε, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Καμία δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Διαλέγω ευγενικές κοπέλες!».

Όσο για τις ερωτικές σκηνές που κάνουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους, ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε: «Σου έτυχε ποτέ, κατά τη διάρκεια ερωτικής σκηνής, να νιώσεις το σώμα σου να επηρεάζεται λίγο περισσότερο;». Ο Αλέξης Γεωργούλης αντιμετώπισε με χιούμορ την ερώτησή της και προσποιήθηκε ότι αποχωρεί από το πλατό της εκπομπής. Επιστρέφοντας, όμως, απάντησε: «Κοίταξε, επειδή αυτό είχε υπερβεί τα όρια, εκεί δεν χάνεις τον έλεγχο. Είσαι πολύ σφιγμένος, πολύ συγκεντρωμένος…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...