Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η απίστευτη ζωή Ελληνίδας πρωταγωνίστριας. Η εγκυμοσύνη στα 18, ο ανήλικος γάμος και η τραγωδία


Την έχουμε γνωρίσει ως ηθοποιό, ωστόσο είναι συγγραφέας και στιχουργός.


Έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και συνεχώς μας εκπλήσσει με τα επαγγελματικά της βήματα. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική της ζωή και η ίδια θέλησε ν’ αποκαλύψει στο Πρώτο Θέμα άγνωστες πτυχές της εφηβικής της ηλικίας. 


Η Ελένη Ζιώγα αγάπησε τον πατέρα της κόρης της όταν ήταν 16χρονών. Στην συνέχεια έφυγε από το σπίτι της για να μείνει μαζί του. «Ήταν μουσικός και με θυμάμαι 16χρονο κοριτσάκι να περπατάω στα κακόφημα τότε καλντερίμια της Πλάκας για να βρω τον αγαπημένο μου στο κουλτουριάρικο στέκι όπου έπαιζε, κι από πίσω να με ακολουθούν ένα τσούρμο ναύτες, πιστεύοντας πιθανώς ότι θα μπορούσα να τους εξασφαλίσω μια ενδιαφέρουσα νύχτα», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα.

 Η Ελένη Ζιώγα έπεισε τον αγαπημένο της να τελειώσει το σχολείο και να μείνουν μαζί, ενώ εκείνη άφησε το Αρσάκειο.

«Θυμάμαι που ήρθε με ένα τρίκυκλο και φορτώσαμε όλα τα έπιπλα της εφηβικής μου κρεβατοκάμαρας. Έτσι. Άπονα. Χωρίς δεύτερη σκέψη εγκατέλειψα το πατρικό μου. Οι γονείς μου πήγαν να τρελαθούν. Ούτε που τους σκέφτηκα. Γραφτήκαμε λοιπόν για τις δυο τελευταίες τάξεις του Λυκείου και οι δυο σε ένα ιδιωτικό της συμφοράς, καθόμαστε στο ίδιο θρανίο και βέβαια αντιγράφαμε ο ένας από τον άλλο. Τότε το διασκέδαζα, αλλά σήμερα βλέπω ακόμα εφιάλτες. Οι συμμαθητές μου ήταν άγρια παιδιά, βγαλμένα από τη «Ζούγκλα του μαυροπίνακα» αλλά όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μέσα σε εκείνο το γκροτέσκο σκηνικό ξεκίνησε η προσωπική μου καλλιτεχνική διαδρομή».

Η Ελένη Ζιώγα είχε παντρευτεί στα 17 της με την απρόθυμη υπογραφή έγκρισης του πατέρα της και μετά τη γέννηση της κόρης της πέρασε στη Φιλοσοφική,  ενώ λίγο αργότερα χωρίζει. «Φεύγω από το σπίτι με ένα παιδί δυο ετών στην αγκαλιά και ούτε ένα δίφραγκο στην τσέπη. Είχα τα πάντα. Τις σπουδές μου, τη δουλειά μου, το παιδί μου. Είχα και τον έρωτα. Τώρα σκέφτομαι ότι με την πυρετώδη ιδιοσυγκρασία μου η κόρη μου ήταν για μένα ζώνη ασφαλείας. Γιατί πάνω απ’ όλους και όλα έβαζα την αγάπη μου γι’ αυτήν και έτσι αναγκαστικά ισορροπούσα. Αν δεν υπήρχε αυτό το φρένο στη ζωή μου , αν ο Θεός δεν είχε επιτρέψει να υπάρξει, ειλικρινά δεν ξέρω σήμερα που θα βρισκόμουν».

Η Ελένη Ζιώγα όμως δεν περίμενε την τραγωδία που της χτύπησε την πόρτα. Ο άντρας που αγάπησε στην ζωή της, ο πατέρας της κόρης της για τον οποίο άλλαξε την ζωή της, σκοτώθηκε σε τροχαίο. Η Ελένη Ζιώγα προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την ζωή της και να έχει χρήματα, ασχολείται ως δημοσιογράφος. Η πένα της την οδηγεί ν’ ασχοληθεί με την λογοτεχνία και εκεί γνωρίζει τον σκηνοθέτη Νίκο Κουτελιδάκη με τον οποίο παντρεύτηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...