Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Το ταξίδι της Άννας Βίσση στις Βρυξέλλες για την Κύπρο.


Ένα ακόμα ταξίδι στην Ευρώπη για την Άννα Βίσση με διαφορά λίγων εβδομάδων! 


Η τραγουδίστρια, μετά το ταξίδι της στο Λονδίνο λόγω της προγραμματισμένης της συναυλίας στο Koko το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου, ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για ένα ακόμα σημαντικό μουσικό γεγονός!


Η Άννα Βίσση μαζί με την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου τραγουδούν για την Κύπρο, αφιλοκερδώς, σε μια μοναδική συναυλία που διοργανώνεται στις Βρυξέλλες και θα λάβει χώρα το βράδυς της 9ης Νοεμβρίου στο κέντρο Καλών Τεχνών "Βοzar” που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε ιδρύματα για τα παιδιά της Κύπρου. Η συναυλία τιτλοφορείται “Cyprus Unplugged”. Συγκεκριμένα, οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, θα ερμηνεύσουν "unplugged" (acoustic), συνοδευόμενοι από κιθάρα, πιάνο και μπουζούκι. Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης απαγγελία κυπριακής ποίησης.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε χθες τόσο στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για να κάνει πρόβα στον ήχο αλλά και στην κεντρική πλατεία της πόλης, απαθανάτισε τις στιγμές και τις ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια θαυμασμού από τους followers της που επικροτούν κάθε καλλιτεχνικό της βήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...