Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Kακέτσης- Μπαλανίκα... απέκτησαν ΕΓΓΟΝΗ!!!

Παππούς και γιαγιά έγιναν ο Στηβ Κακέτσης και η Κατιάνα Μπαλανίκα! Ο γιος του επιχειρηματία και της ηθοποιού, ο Μάκης, απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.


Ενα πολύ ευχάριστο γεγονός στη ζωή του πρώην ζευγαριού, που, όπως είναι γνωστό, εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις. Το χαριτωμένο μωράκι θα πάρει τα ονόματα Αικατερίνη Ιωάννα, που...κρύβονται πίσω από το χαϊδευτικό Κατιάνα της διάσημης γιαγιάς του.

Η μικρή Κατιάνα ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, όπου ζουν οι γονείς της. Αμέσως κατέφθασαν στη βρετανική πρωτεύουσα ο παππούς και η γιαγιά της, που δεν έκρυβαν τη χαρά τους, καθώς είναι το πρώτο τους εγγόνι.
Οπως μάθαμε, ο Στηβ Κακέτσης τη «χρύσωσε» με μία χρυσή λίρα, σύμφωνα με το παλιό έθιμο για τα γεννητούρια.

Οσο για το πότε θα βαφτιστεί η λατρεμένη εγγονή του, ο ίδιος μας αποκάλυψε ότι το μυστήριο θα γίνει το καλοκαίρι στη Σκιάθο. Να πούμε ότι ο γιος του επιχειρηματία, ο οποίος παντρεύτηκε πέρυσι την αγαπημένη του Μαρία Κοσμπέογλου σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε στο νησάκι Βίδο της Κέρκυρας, ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά στην Αγγλία και έχει φτιάξει στο Λονδίνο τη δική του εταιρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...