Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου

Tο Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν μία...στάση στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια και τους πρωταγωνιστές της.


Αγαπημένοι καλλιτέχνες εκείνης της εποχής συμμετέχουν στο αφιέρωμα και μας θυμίζουν σημαντικές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες. Μαζί τους, συμμετέχουν και εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς ηθοποιών που καταθέτουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή.Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα ακουστούν διαχρονικές επιτυχίες από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που θα ερμηνεύσουν οι: Γιάννης Βογιατζής, Μίλλη Καραλή, Ελένη Ροδά, Φώτης Μεταξόπουλος, Νίκος Γαλανός, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα, Παναγιώτης Πετράκης, Μάκης Δελαπόρτας και Άκης Δείξιμος.

Ακόμη μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όπως ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Γιάννης Βόγλης, η Άννα Φόνσου, η Ρίκα Διαλυνά, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ο Γιάννης Μαλούχος και ο Ντίνος Καρύδης, εκμυστηρεύονται, γελούν, συγκινούνται και θυμούνται αυτά που αξίζει να μοιραστούν μαζί μας.

Ακόμη, στο αφιέρωμα συμμετέχουν και η σύζυγος του αξέχαστου δημιουργού Αθηνά Μητσάκη αλλά και καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι όπως οι: Μίνα Αδαμάκη, Σοφία Μουτίδου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Νίκος Οικονόμου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιώργος Καραμέρος, Πάνος Βλάχος, Πηνελόπη Πλάκα, Κωνσταντίνος Κακούρης, Μαρία Κωσταντάκη, Αγγελική Καρδιόλακα και Μαρία - Λουΐζα Βούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...