Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μις Υφήλιος η 25χρονη Γκαμπριέλα Ίσλερ από την Βενεζουέλα

Η Μις Βενεζουέλα Γκαμπριέλα Ίσλερ στέφθηκε Μις Υφήλιος στο Crocus City Hall της Μόσχας, καθώς ξεχώρισε από τις 85 διαγωνιζόμενες...


Το στέμμα της Μις Υφήλιος παρέδωσε στην 25χρονη Ίσλερ από το Μαρακέι, η περυσινή κάτοχος του τίτλου, η Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο.

Η Ίσλερ θα ταξιδεύει για τον επόμενο χρόνο σε όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό Μις Υφήλιος και μία φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της.


Η νικήτρια ρωτήθηκε από τους κριτές του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς «ποιός έιναι ο μεγαλύτερος φόβος της και πως σχεδιάζει να τον ξεπεράσει» .

«Ο φόβος δεν είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλους τους φόβους μας και αυτό με τη σειρά του θα μας κάνει δυνατότερους. Μόλις ξεπεράσουμε τους φόβους μας, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση» απάντησε.

Πρώτη αναπληρωματική "Μις Υφήλιος" εξελέγη η "Μις Ισπανία" Πατρίθια Γιουρένα Ροντρίγκες και η "Μις Ισημερινός" Κονστάντζα Μπάεζ δεύτερη αναπληρωματική. Η "Μις Φιλιππίνες", η οποία θεωρείτο ότι θα βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις δεν κατάφερε τελικά να μπει στην πρώτη τριάδα.


epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...