Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Μιχάλης είναι κούκλος

«Με ό,τι μαλλιά και να τον δω, μ' αρέσει»


Η Ζέτα Μακρυπούλια, λίγο μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Μερικοί το Προτιμούν Καυτό» στο Παλλάς, μίλησε στους δημοσιογράφους για τον ρόλο της Σούγκαρ αλλά και για τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.


Ζήτησε βοήθεια από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το κομμάτι του τραγουδιού στο «Μερικοί το Προτιμούν Καυτό»; «Φυσικά και του ζήτησα βοήθεια. Ευτυχώς, όμως, είχα κάνει και τα μαθήματά μου, γιατί ντρεπόμουν στην αρχή, αλλά προς το τέλος δεν είχα περιθώρια... Του είπα "έλα τώρα, κάτσε να με βοηθήσεις". 

Κάποια στιγμή μου είπε "Σταμάτα πια, το έχεις, προχώρα! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι"», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ενώ σχετικά με τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο μιούζικαλ «Άννυ» και το αν του έδωσε συμβουλές για το υποκριτικό κομμάτι του ρόλου, είπε: «Του έχω δόσει κάποιες συμβουλές αλλά νομίζω ότι θα είναι η έκπληξη ο Μιχάλης και περιμένω να τον δω κι εγώ. Τώρα που έφυγε το δικό μου το άγχος, είμαι έτοιμη να πάω στο θέατρο, να κάτσω και να τον βλέπω ώρες ατελείωτες».

Πόσο την έχει «επηρεάσει» ο ρόλος της «Σούγκαρ»; «Το τελευταίο διάστημα, εδώ και δύο μήνες, "σουγκαρίζω" λίγάκι. Το 'χω και στη ζωή μου αυτό το ανέμελο, την άγνοια, τη "Σούγκαρ", τη ζάχαρη...», εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στην ερώτηση για το πώς της φάνηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με γκρίζα μαλλιά, για τις ανάγκες του μιούζικαλ "Άννυ", απάντησε: «Κούκλος είναι, δεν έχω πρόβλημα. Με ό,τι μαλλιά και να τον δω μ' αρέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...