Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μαζωνάκης, Ουγγαρέζος, Vegas, Σπανού... Όλοι στο Acro Club με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Μόνιμο στέκι έχει γίνει πια  το Acro Club με τον Γιώργο Σαμπάνη, με θαυμαστές και φίλους να το κατακλύζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το Acro Club ήταν για άλλη μια φορά  ασφυκτικά γεμάτο, επικρατούσε το αδιαχώρητο και τις 2 μέρες με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει! Ο Γιώργος Σαμπάνης με πολύ διάθεση, ενέργεια, παλμό κέφι και πάθος χάρισε και αυτό το διήμερο μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα φέρνοντας τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού στα ύψη και παρασύροντάς το σε ένα πάρτι μέχρι το ξημέρωμα!!! 



Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν το Γιώργο Σαμπάνη για τη διασκέδασή τους ήταν ο καλός του φίλος  Γιώργος Μαζωνάκης που όχι  μόνο διασκέδασε με την παρέα του αλλά δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει κάποιες από τις γνωστές και αγαπημένες του επιτυχίες. Η παρέα των Vegas απόλαυσε το πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη και δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να χειροκροτούν  ενώ ο σε τσακίρ κέφι ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρέα με την Ελισάβετ Σπανού που ανέβηκε στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο! Το κέφι της βραδιάς όπως ήταν αναμενόμενο κορυφώθηκε στα ύψη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που δεν σταμάτησε  να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το πρωί. 


Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο στο  γνώριμο στέκι της Ιεράς Οδού, φέτος έχει στηθεί ένα “διαφορετικό” party και ένα είναι σίγουρο, ότι η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη on stage σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές των επιλεγμένων dj's, το ACRO Club έγινε ήδη το αγαπημένο live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι!


ACRO Club
κάθε Παρσκευή & Σάββατο
Ιερά Οδός 13
Τηλ: 213 0185030




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...