Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κατερίνα Στικούδη: Δεν με εκφράζουν τα one night stand

«Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά»
Στην τελευταία της συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε τι συνέβη λίγο καιρό αφ’ ότου κατέβηκε στην Αθήνα και έβαλε τα κλάματα, αλλά και πότε έδωσε το πρώτο της φιλί!
 

«Δεν μου έχει συμβεί να με φέρουν σε τόσο δύσκολη θέση, αλλά όταν είχα πρωτοέρθει στην Αθήνα από τη Λάρισα και είχα συναντηθεί με ένα πολύ καλό σεναριογράφο για να συζητήσουμε τη συμμετοχή μου σε ένα σίριαλ, μου είχε πει “Κοριτσάκι μου, δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις σε αυτή τη δουλειά, αν δεν γίνεις πιο ευέλικτη…”, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έφυγα τρέχοντας από το γραφείο του. Είναι κάτι που το λέω πρώτη φορά. Παρ’ όλα αυτά εγώ πείσμωσα και είπα μέσα μου: “Εγώ θα τα καταφέρω!”», είπε η νεαρή τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

Αποκάλυψε ακόμα στο περιοδικό ΟΚ! ότι το πρώτο της φιλί το έδωσε όταν ήταν δεκαοχτώ χρονών και κάτι, τότε που έκανε και την πρώτη της σχέση. «Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά. Μπορεί να ξαναερωτεύτηκα από τότε, αλλά αυτές τις “πεταλούδες” που αισθανόμουν στο στομάχι μου δεν τις ξαναένιωσα τόσο έντονα ποτέ ξανά. Ήταν μία σχέση που διήρκησε τρία χρόνια», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Τέλος, απάντησε και στο αν έχει κάνει one night stand, λέγοντας ότι είναι κάτι που δεν την εκφράζει, γι’ αυτό και δεν το έχει κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...