Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Διάσημος ηθοποιός δηλώνει ότι φοβάται τη «Χρυσή Αυγή»!


Επειδή οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους και πολλές φορές βαφτίζονται «star» κάποιοι που όχι μόνο δεν έχουν «αστέρι», αλλά δεν τους ξέρει… ούτε ο γείτονάς τους, αξίζει να τονίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν από τους πιο αγαπητούς και πραγματικά διάσημους έλληνες ηθοποιούς. 


Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά που έχει διανύσει… πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της υποκριτικής και έχει χαρίσει στους θεατές πολλές ευχάριστες στιγμές και ερμηνείες μέσα από δεκάδες ρόλους. Αύριο Σάββατο ο δημοφιλής ηθοποιός είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Σοφίας Τσίπα και με τις δηλώσεις του θα φέρει πραγματικά τον «Κόσμο ανάποδα», καθώς δεν διστάζει να πει την άποψή του, αλλά να εκφράσει… και τους φόβους του!


Ο Κώστας Βουτσάς λοιπόν μιλώντας στη Σοφία Τσίπα για τη σημερινή πολιτική κατάσταση υποστηρίζει πως «Και τώρα Χούντα έχουμε. Τώρα απλά μας αφήνουν να μιλάμε και βρίζουμε, εκτονωνόμαστε και πάμε σπίτι μας και γινόμαστε επαναστάτες του καναπέ». Ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός, ερωτώμενος για τη «Χρυσή Αυγή» δηλώνει, μεταξύ… σοβαρού κι αστείου (?!?) πως δεν μιλάει για αυτήν λέγοντας «Φοβάμαι τη “Χρυσή Αυγή”. Δεν μιλάω γι’ αυτή. Μπορεί να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να μου δείρουν τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

Η… απέχθεια του λαοφιλούς καλλιτέχνη ευρύτερα για την πολιτική κατάσταση αποτυπώνεται και στην απάντηση που δίνει στη Σοφία Τσίπα όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά αν θα ασχολιόταν με την πολιτική! «Η πολιτική είναι σίχαμα. Δεν θα γινόμουν ποτέ πολιτικός»!

Εκτός όμως, από την άποψή του για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, ο Κώστας Βουτσάς μιλά και για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στη θεατρική παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό» λέγοντας πως «Η Ζέτα είναι καταπληκτικό πλάσμα και φοβερή επαγγελματίας»!

Το στούντιο της εκπομπής μετατρέπεται σε κινηματογραφικό στούντιο της δεκαετίας του ’60 και ο σπουδαίος ηθοποιός παραδίδει στη Σοφία Τσίπα από χορευτικά μαθήματα, έως και «παπατζή» μαθαίνοντάς την κόλπα με τράπουλες!

Αύριο Σάββατο λοιπόν, στις 20:00, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Κώστας Βουτσάς θα φέρει τον «Κόσμο ανάποδα» λέγοντας με το γνωστό χιούμορ του τις αλήθειες του!

Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...