Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς να έχει βγάλει το κραγιόν του απ' τα χείλη, φιλάει την παρουσιάστρια και σύζυγό του στο στόμα!

Ο Κρατερός Κατσούλης φιλάει την Κατερίνα Καραβάτου αμέσως μετά το τέλος της θεατρικής του παράστασης.


Στο θέατρο βρέθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καραβάτου για να απολαύσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ" που πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης και ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς .

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου που στηρίζει τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη σε κάθε του επαγγελματικό βήμα βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο και καταχειροκρότησε τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε για λίγο στο σπίτι την κόρη της Αέλια και βρέθηκε στην πρεμιέρα του συζύγου της, για να τον εμψυχώσει, αλλά και να γελάσει βλέποντας την παράσταση.

Πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν στο "Μικρό Παλλάς", για την πρεμιέρα της παράστασης "Η Κατάρα Της Ίρμα Βεπ", μεταξύ των οποίων η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, η Μιμή Ντενίση, η Νόνη Δούνια, η Πέγκυ Τρικαλιώτη και η Μαρία Κορινθίου.

Η Kατερίνα Καραβάτου μάλιστα, αφού συναντήθηκε με τους celebrities που έδωσαν το “παρών” στην παράσταση, βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με τον Κρατερό Κατσούλη και τον Γεράσιμο Γεννατά που συμπρωταγωνιστεί στην ανατρεπτική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...