Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψαν πώς θα ονομάσουν το 2ο παιδί αν είναι αγόρι ή κορίτσι


Με αφορμή την αποκάλυψη του ονόματος του Αρναούτογλου Junior από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που έγινε το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου στα Καρντάσιανς ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά άνοιξαν μια συζήτηση περί ονοματοδοσίας των παιδιών το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας καλεσμένο στα Καρντάσιανς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψε πως θα ονομάσει τον νεογέννητο γιο του.


Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ! η εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά επιβεβαιώνεται και από την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Φαίη Σκορδά είναι και πάλι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή των Καρντάσιανς ανέφεραν ότι στους τόπους καταγωγής τους είθισται να δίνεται στο πρώτο παιδί της οικογένειας, το όνομα του πατέρα του ανδρός. Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως σημείωσε, παρατηρεί ότι στις μεγάλες πόλεις τείνει να εξαλειφθεί αυτό το έθιμο και πλέον τα ζευγάρια δίνουν στα παιδιά τους ονόματα της επιλογής τους. Λίγο μετά αποκάλυψε ότι "όταν κάποια στιγμή κάνει δεύτερο παιδί με την Φαίη Σκορδά, θα του δοθεί το όνομα του πατέρα της Φαίης αν είναι αγόρι και το όνομα της μητέρας της Φαίης αν είναι κορίτσι".Ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά ονομάζεται Δημήτρης ενώ η μητέρα της Εύα. Έτσι όταν με το καλό έρθει το δεύτερο παιδί, εκείνο θα ακούει στο όνομα Δημήτρης ή Εύα!

Το ζευγάρι ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της Φαίης αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνομα του νέου μέλους της οικογένειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...