Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Παρέλαση επωνύμων στονΓιώργο Σαμπάνη!


Άλλο ένα καυτό Παρασκευο-Σάββατο στο Acro Club με τον Γιώργο Σαμπάνη! Φίλοι, θαυμαστές και επώνυμοι κατέκλυσαν το Acro Club όπου ήταν για άλλη μια φορά ασφυκτικά γεμάτο, επικρατούσε το αδιαχώρητο και τις 2 μέρες με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει!

 

 Ο Γιώργος Σαμπάνης με πολύ διάθεση, ενέργεια, παλμό κέφι και πάθος χάρισε και αυτό το διήμερο μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα φέρνοντας τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού στα ύψη και παρασύροντάς το σε ένα πάρτι μέχρι το ξημέρωμα!!! 


Στο Acro Club βρέθηκε για ακόμα μια βραδιά στα πρώτα τραπέζια η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, η Εύη Φραγκάκη παρέα με τον Γιάννη Χονδράκη, η Νίκη Κάρτσωνα με τον Νίκο Χατζή, η Άννα Πρέλιεβιτς με φίλες της, όπου διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!


Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο στο γνώριμο στέκι της Ιεράς Οδού, φέτος έχει στηθεί ένα “διαφορετικό” party και ένα είναι σίγουρο, ότι η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη on stage σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές των επιλεγμένων dj's, το ACRO Club έγινε ήδη το αγαπημένο live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι!
 
ACRO Club
κάθε Παρσκευή & Σάββατο
Ιερά Οδός 13
Τηλ: 213 0185030


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...