Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο γκριζομάλλης Μιχάλης Χατζηγιάννης καταχειροκροτήθηκε στο θεατρικό του ντεμπούτο


Το θεατρικό του ντεμπούτο με το μιούζικαλ "Annie" έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που συμπρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ "Annie" με την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη έκλεψε τις εντυπώσεις και σε ρόλο ηθοποιού!


Το “ΘΕΑΤΡΟΝ” Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” γέμισε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου από τους λάτρεις του μιούζικαλ αλλά και τους θαυμαστές του γνωστού τραγουδιστή. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, με ζωντανή ορχήστρα, ηθοποιούς, χορευτές, ταλαντούχα παιδιά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα ρόλο έκπληξη!


Στο μιούζικαλ "Annie" συμπρωταγωνιστούν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Παπουτσάκη, που επέστρεψε δυναμικά στο θέατρο μετά τη γέννηση του γιου της, Αργύρης Αγγέλου, Ιωάννα Πηλιχού και ένα λαμπερό καστ ηθοποιών με απίστευτο ταλέντο στο τραγούδι και στο χορό.

Τη σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου υπογράφει η Θ. Μαρσέλλου, η μουσική διεύθυνση είναι του Γ. Αντωνόπουλου, η χορογραφία της Α. Αθανασιάδη, τα σκηνικά της Λ. Ασβεστά, τα κοστούμια της Π. Κοκκορού και οι φωτισμοί της Κ. Μαραγκουδάκη.

Η ιστορία της "Annie" που πολλοί γνωρίζουν και από την κινηματογραφική ταινία της δεκατίας του ’80, μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του '30 αμέσως μετά το οικονομικό κραχ που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς. Η Annie, ένα κοριτσάκι φτωχό, από το ορφανοτροφείο βρίσκεται, ξαφνικά, στην πλούσια έπαυλη του δύστροπου κυρίου Γουόρμπακς, υπό τη φροντίδα της ευγενικής γραμματέως του και ζει μία παραμυθένια ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...