Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Γωγώ Μαστροκώστα: Δε βγαίνω, ούτε πάω στα μπουζούκια, είμαι παντρεμένη

«Στην αρχή είχα περάσει διάφορα και είχα δικαίωμα να ζηλέψω»


Για τη συμμετοχή της στο «Dancing With The Stars 4», τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και την επιλογή της να αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά της μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα, καλεσμένη στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης.


«Δεν έχω σκεφτεί σε ποια θέση θα φτάσω. Να σου πω την αλήθεια δεν με βλέπω για πάρα πολύ. Γιατί γενικώς έχω και ένα θεματάκι με τη δεξιά μου πλευρά και ο γιατρός μου έχει πάθει ένα εγκεφαλικό, αλλά εντάξει... Όσο το διασκεδάζω και περνάω καλά, θα ήθελα να μείνω. Και φυσικά να μην επιβαρύνω την υγεία μου», είπε το πρωήν μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας για το σόου χορού.

Όσο για τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα; «Τι να πει ο Τραϊανός; Αν δεν συμφωνούσε, δεν θα ήμουν στο Dancing. Ο χαρακτήρας του είναι βαρύς. Λέει μόνο αυτά που πρέπει να πει. Πολλές φορές για να μη με στεναχωρήσει, ίσως να μη μου πει κάτι. Οπότε εγώ καλούμαι να μαντέψω, να αναγνωρίσω τι είναι αυτό που δεν του αρέσει και φυσικά στη συνέχεια να μην το κάνω», εξομολογήθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Στη συνέχεια της συζήτησης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη επικοινωνία που έχει με τον σύζυγό της: «Πολλές φορές στην αρχή οι σχέσεις είναι λίγο περίεργες. Εκεί είχα περάσει διάφορα και είχα δικαίωμα να ζηλέψω. Αλλά ήξερα από την αρχή ότι αν ήθελε να είναι μαζί μου, θα ήταν μόνο μαζί μου», ενώ για τη ζήλια στη σχέση τους πρόσθεσε: «Δεν με έχει ζηλέψει ποτέ. Δεν με ρωτάει τίποτα... Δεν είμαι και από τις γυναίκες που βγαίνουν, ούτε πάω στα μπουζούκια. Έτσι βλέπω εγώ μια παντρεμένη γυναίκα».

Τέλος, η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για την επιλογή της να αφήσει τις επαγγελματικές της ασχολίες στην τηλεόραση και να αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά της: «Είμαι μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκε στα 20. αποφάσισα να είμαι με έναν άνθρωπο σε μια πιο ώριμη ηλικία. Είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω τι θέλω. Από τη στιγμή που θέλω αυτό, θα το υποστηρίξω μέχρι τέλους. Όταν πήγα στην Κύπρο, δεν θα στο κρύψω, δυσκολεύτηκα! Ήταν και με την εγκυμοσύνη, που η ψυχολογία μιας γυναίκας είναι λίγο περίεργη».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...