Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τάνια Τρύπη: Βραδινή έξοδος με τον νεαρό σύντροφό της. Έκλεισαν 1,5 χρόνο μαζί

Η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους.

Σε βραδινή της έξοδο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό Τάνια Τρύπη που συνοδευόταν από το νεαρό αγαπημένο της, Ανδρέα Βούλγαρη. Οι δυο τους παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Sugar – Μερικοί το προτιμούν καυτό” στο θέατρο Παλλάς.


Η σχέση τους μετράει ενάμιση χρόνο περίπου και η Τάνια Τρύπη φαίνεται πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του νεαρού αγαπημένου της, Ανδρέα Βούλγαρη. Η ιστορία της γνωριμίας τους θυμίζει τη γνωστή ιστορία μαθητή – δασκάλου που έχουμε δει τόσο στον ελληνικό κινηματογράφο όσο και σε τηλεοπτικές σειρές.

Η γνωριμία τους έγινε στη Δραματική Σχολή που δίδασκε η Τάνια Τρύπη κι εκείνος ήταν μαθητής της. Ο νεαρός εντυπωσιάστηκε από την δυναμική γυναίκα και ξεκίνησε το φλερτ με το δικό του τρόπο. Τα βλέμματα και τα γελάκια κατά τη διάρκεια του μαθήματος έδιναν και έπαιρναν μέχρι που η γνωστή ηθοποιός έπεσε μετά το επίμονο φλερτ του κατά πολύ νεότερου της, Ανδρέα Βούλγαρη.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους, η Τάνια Τρύπη να ήταν αρκετά διστακτική με το να μαθευτεί ο δεσμός της αλλά ενάμιση χρόνο μετά στέκεται πλάι στον αρκετά νεότερο αγαπημένο της άνετη και χαμογελαστή.

Η ηθοποιός δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη σχέση της λόγω της διαφοράς ηλικίας αλλά και του ότι ο νεαρός ήταν μαθητής της. Ο Ανδρέας Βούλγαρης όπως φαίνεται κατάφερε να την κάνει να νιώσει ασφάλεια και να ξεπεράσει αυτό το “κόλλημα” της και έτσι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Τάνια Τρύπη όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά συχνά πυκνά την βλέπουμε σε βραδινές εξόδους με το νεαρό αγαπημένο της.

fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...