Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ! Αποχώρησε η Δ. Βανδή από το σχήμα με το Ν. Σφακιανάκη μετά τις δηλώσεις του για τη Χ.Α


Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη και της Δέσποινας Βανδή και το σχήμα "τινάχτηκε" στον αέρα. Ο λόγος είναι οι έντονες δηλώσεις του τραγουδιστή, στην χθεσινή απονομή του πλατινένιου του, σχετικά με την Χρυσή Αυγή. "Επιβάλλεται να στηρίξουμε τη Χρυσή Αυγή", είπε ανάμεσα σε άλλα ο Νότης στην εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών και η Δέσποινα. (Η στήλη ΔΕΝ δημοσιεύει τις δηλώσεις Σφακιανάκη γιατί ΔΕΝ συμφωνεί με την προώθηση των ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ιδεοληψιών )


Η πρεμιέρα του σχήματος στο Έναστρον ήταν  προγραμματισμνένη για τις 7 Δεκεμβρίου ωστόσο λίγες μέρες πριν ανακοινώνεται επίσημη η λήξη της συνεργασίας. Η Δέσποινα με ανακοίνωσή της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook έδωσε και την επίσημη απάντησή της, καθώς η φημολογία ήταν έντονη από το πρωί.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα για την ελληνική κοινωνία και ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις που είχαν σαν συνέπεια της απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Η Δέσποινα με την απάντηση αυτή αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την μεγάλη της ευαισθησία και την σταθερότητα των πεποιθήσεών της.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...