Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

"Προσκύνησαν" τον Κιάμο καλλιτέχνες και κοσμικοί - Ποιοι πήγαν στην πρεμιέρα

ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥΣ  ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ   VEGAS – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Με ένα εντυπωσιακό opening και μια λαμπερή πρεμιέρα μας υποδέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου στο Club 22 ο Πάνος Κιάμος παρέα με τους Vegas, την Βασιλική Νταντά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. 


 
Ο Πάνος Κιάμος, ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας, επέστρεψε δυναμικά για δεύτερη σεζόν στο Club 22 και έβαλε φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο που μόνο ο ίδιος καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση! Το σχήμα συμπλήρωσε το «φαινόμενο» Vegas, ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά σχήματα με τις εμφανίσεις τους να συζητιούνται πάντα! Οι 2 γυναίκες της παρέας η δυναμική Βασιλική Νταντά και η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου μάγεψαν με τις φωνές τους και καθήλωσαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους.


Από το ξεκίνημα της βραδιάς στο Club 22 επικρατούσε το αδιαχώρητο. Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο ο οποίος τους καλωσόρισε με μία μεγάλη αγκαλιά και ήταν πραγματικά μια εκρηκτική βραδιά! Ήταν μια νύχτα που η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο με το κοινό να αποθεώνει τους καλλιτέχνες στη σκηνή και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή! Οι καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεσήκωσαν το κοινό που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε μια μοναδική βραδιά.


Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Αντύπας, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγο του Όλγα Καρπαθάκη, ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου, ο Τόνυ Μαυρίδης, ο Άρης Λουμάκης από τους REC, ο Θέμης Αδαμαντίδης και πολλοί άλλοι.



Club 22 live stage
Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22,
τηλ.210 9244390-391
https://www.facebook.com/Club22.LiveStage
www.club22.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...