Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Πάμε πακέτο»: Δύο ιστορίες με αδέλφια που θα συγκινήσουν...


Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους. Δύο ιδιαίτερες ιστορίες που θα προκαλέσουν δυνατά συναισθήματα.


Αποστολείς του πρώτου πακέτου, είναι δύο νεαρά αδέλφια, ο Κωνσταντίνος και η Νότα. Οι δυο τους εύχονται μετά από 17 χρόνια να συναντήσουν τη γυναίκα που σημάδεψε με τον πιο γλυκό τρόπο την παιδική ηλικία τους, τη νταντά τους. 


Εξαιτίας μιας μετακόμισης της οικογένειάς τους, στερήθηκαν το πιο κοντινό τους πρόσωπο, με το οποίο για πέντε χρόνια περνούσαν ατέλειωτες ώρες μαζί. Τα δύο παιδιά δεν σταμάτησαν στιγμή να σκέφτονται και να αναζητούν αυτή τη γυναίκα. Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια στο άνοιγμα του πακέτου; Θα αναγνωρίσει τα δύο νεαρά αδέλφια; 


Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει ξανά τρία αδέλφια. Τα κατάλοιπα των δύσκολων παιδικών χρόνων, οι κληρονομικές διαφορές και μια σωρεία παρεξηγήσεων τους κρατούν μακριά. Την πρωτοβουλία αυτής της επανένωσης παίρνει η μικρότερη αδελφή, η Ειρήνη, η οποία έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν, επιθυμεί έστω και σχεδόν μισό αιώνα μετά, να γίνει ξανά οικογένεια με τα αδέλφια της. Πρώτος παραλήπτης του πακέτου της είναι ο Γρηγόρης. Ο ίδιος, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική αιφνιδιάζει την αποστολέα με τη «συγγνώμη» του. Η ατμόσφαιρα φορτίζεται συναισθηματικά ακόμη περισσότερο με την είσοδο του δεύτερου αδελφού, Δούκα, που επιστρέφει από τη Νότιο Αφρική, έπειτα από 50 χρόνια. Η Ειρήνη ήταν μόλις επτά χρονών όταν τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά κι ο ίδιος δεν αναγνωρίζει καν τη μορφή της. Γιατί ο Δούκας ένιωσε παραμελημένος από την οικογένειά του; Γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είχαν χαθεί εντελώς τα ίχνη του; Μια ιστορία που θα συγκινήσει.

«Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...