Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Αννίτα SOS»: Έα 26χρονο κορίτσι δεν αντέχει άλλο να αντικρίζει τον εαυτό της στον καθρέπτη

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ένα 26χρονο κορίτσι εκπέμπει SOS γιατί δεν αντέχει άλλο να αντικρίζει τον εαυτό της στον καθρέπτη. Νιώθει απέχθεια για το σώμα της και ντρέπεται για την εμφάνιση της.


Η ανασφάλεια της, της στερεί την ερωτική απόλαυση. Στο πλατό θα βρεθεί και ο σύντροφος της ο οποίος θα σοκάρει με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια.

Για δεύτερη φορά, στο «Αννίτα SOS», ο 50χρονος Αντώνης που αγάπησε δυνατά, αλλά προδόθηκε από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του. Ο λόγος που εκπέμπει SOS είναι γιατί ψάχνει μια σύντροφο που θα του δοθεί ολοκληρωτικά. Ποια θα είναι η ανταπόκριση των γυναικών στην  έκκληση του;

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, η διαφορά ηλικίας και το έντονο παρελθόν μιας 57χρονης είναι η αιτία που η πεθερά της, της έχει κάνει τη ζωή κόλαση. Στους καθημερινούς καβγάδες νύφης-πεθεράς ο 47χρονος άνδρας παίρνει το μέρος της μητέρας του. Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν και οι δύο για να δώσουν ένα οριστικό τέλος ή μια νέα αρχή στη σχέση τους.

Ακόμα, το όνειρο ενός κοριτσιού να ασχοληθεί με το μόντελινγκ μετατράπηκε σε εφιάλτη. Αντί για φωτογραφίσεις και πασαρέλες έμπλεξε σε περίεργα κυκλώματα που την οδήγησαν σε σκοτεινά μονοπάτια. Εκπέμπει SOS για να σωθεί.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...