Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

​Είμαι μια θηλυκή... Ασλάνης, λέει η Μαρία Ιωαννίδου

«Εμπιστεύτηκα τα πάντα χωρίς να ελέγχω τίποτα. Σήμερα ταλαιπωρούμαι, επειδή είμαι καλλιτέχνης και όχι δραχμοφονιάς. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου, καθώς οι οφειλές σε ενοίκια, ΔΕΗ και εφορία ξεπερνάνε τα 114.000 ευρώ»


Βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, λόγω των συσσωρευμένων χρεών που άφησε στενή της συνεργάτιδα με την οποία διατηρούσε σχολή χορού στη Γλυφάδα και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Αυτό δήλωσε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της έδειξε να ταυτίζεται με τα όσα πέρασε ο Μιχάλης Ασλάνης και τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, λέγοντας ότι και εκείνη είναι «μια θηλυκή Ασλάνης».

«Η κατάληξη είναι άσχημη. Επί 13 χρόνια διατηρώ σχολές. Αυτή της Γλυφάδας την έφτιαξα μόνη μου από την αρχή και την έκανα παλάτι. Έπειτα από 6 χρόνια αποφάσισα να τη μοιραστώ με την εν λόγω συνεργάτιδά μου και να κρατήσω την καλλιτεχνική  διεύθυνση. Κράτησα ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν πληρώθηκα ποτέ, της το άφησα για να πάει καλά, για να προκόψει. Της έλεγα "δεν πειράζει, άστο, όταν ωριμάσει η σχολή μου τα δίνεις". Εμπιστεύτηκα τα πάντα χωρίς να ελέγχω τίποτα. Σήμερα ταλαιπωρούμαι, επειδή είμαι καλλιτέχνης και όχι δραχμοφονιάς. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου, καθώς οι οφειλές σε ενοίκια, ΔΕΗ και εφορία ξεπερνάνε τα 114.000 ευρώ», δήλωσε στη Real News η πρώην σύντροφος του Φρέντι Γερμανού.

Μάλιστα, εξέφρασε το φόβο της και για την υγεία της, λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, μιας και ο οργανισμός της είναι ήδη επιβαρυμένος από τον καρκίνο που κατάφερε βέβαια τελικά να «κερδίσει»: «Μετακόμισα τα προσωπικά μου πράγματα τον Ιούλιο και κόντεψα να πάθω δεύτερο καρκίνο από τον πόνο που μου προκάλεσε αυτή η εμπειρία. Και ό,τι χειρότερο για μένα είναι να στεναχωριέμαι. Να βλέπω να εξαφανίζεται ότι έχω φτιάξει».

Και έκλεισε λέγοντας: «Αισθάνομαι μοναξιά, αισθάνομαι ότι πρόδωσα και τον Γερμανό. 'Πρόσεξε μην σε εκμεταλλευτούν', μου είχε πει όταν μου έδωσε τα χρήματα να κάνω αυτό στο οποίο είμαι καλή. Και τώρα, ξαφνικά, το έργο μιας ζωής διαλύθηκε. Και δεν τα έφαγα σε γούνες, αλλά στην τέχνη μου, στο χορό. Ζω εφιαλτικές στιγμές, φοβάμαι την εξέλιξη, φοβάμαι γιατί ένα πρόσωπο που ευεργέτησα με διέλυσε. Δεν μπορώ να βρω τη συνεργάτιδα μου, δεν εμφανίζεται εδώ κι ένα χρόνο να λύσουμε το συμβόλαιο. Είμαι εκτεθειμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...