Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η Δούκισσα Νομικού κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο!

Η ταινία έχει τίτλο «Λιμουζίνα» και διαδραματίζεται στο Παρίσι - H ταινία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στον κινηματογράφο Δαναό


Μια πολύ καλή αρχή φαίνεται οτι κάνει η Δούκισσα Νομικού συμμετέχοντας στη νέα ταινία του γνωστού έλληνα κινηματογραφιστή Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Ο Παναγιωτόπουλος παρουσιάζει την δέκατη ταινία του, επιστρέφοντας στα λημέρια της νιότης του στο Παρίσι, όπου και έζησε σπουδάζοντας κινηματογράφο. Η ταινία έχει τίτλο «Λιμουζίνα» και βασίζεται σε ένα βιβλίο του φίλου του σκηνοθέτη Ζάχου Παπαζαχαρίου με τίτλο «Περιπέτειες στην Ευρώπη».

Ο ίδιος δήλωσε πως «η "Λιμουζίνα" είναι μια ταινία με αυτοσχεδιασμούς, με δοκιμές σκέψεων, ένα παιχνίδι με το παράδοξο και μια τολμηρή αυθαιρεσία στο επίπεδο της κινηματογραφικής σύμβασης».

H ταινία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και περιγράφει την ιστορία τριών νέων στο Παρίσι του 1960. Ο Μάρκος, η Κολέτ και ο Μάξ, ξενικούν οδικώς στην Ελλάδα, ταξιδεύοντας όμως στον χρόνο και συναντώντας φανταστικούς ήρωες στην πορεία τους.

Στην ταινία παίζουν πολλοί ηθοποιοί: ο Νίκος Κουρής, που αυτή είναι η τέταρτη συνεργασία του με τον Παναγιωτόπουλο ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Ακύλας Καραζήσης, ο Στάθης Λιβαθινός και η Δούκισσα Νομικού. Ο Λευτέρης Βογιατζής κάνει στη «Λιμουζίνα» την τελευταία κινηματογραφική εμφάνισή του.

Η «Λιμουζίνα» θα κάνει την πρεμιέρα της στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στον κινηματογράφο Δαναό, όπου ο σκηνοθέτης θα τιμηθεί με το Χρυσό Βραβείο της Πόλης των Αθηνών για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο. Στις αίθουσες θα αρχίσει να παίζεται από τις 9 Ιανουαρίου σε διανομή Feelgood Entertainment.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...