Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πόλυ Πάνου: Ο άγνωστος υιοθετημένος γιος της Βαγγέλης και η κρίσιμη κατάστασή της στην εντατική!

Μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας μας, η Πόλυ Πάνου διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της αφού νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου.


Αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες για την ίδια της τη ζωή στιγμές έχει κοντά της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, τον υιοθετημένο της γιο Βαγγέλη.


Ο Βαγγέλης Πάνου είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε δικό της παιδί σύμφωνα με την Espresso. Η Πόλυ Πάνου υιοθέτησε τον γιο της σε ηλικία έξι μηνών και φυσικά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα που βρίσκεται στο κρεβάτι της εντατικής έχει την έννοια του, καθώς τον ρωτάει μόλις τον δει αν έχει φάει. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο γιος της, ήταν 12 ετών όταν έμαθε από την ίδια τη Πόλυ Πάνου πως δεν ήταν βιολογικό της παιδί αλλά υιοθετημένος. «Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη. Μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου, βγήκε λίγες μέρες το Πάσχα και από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο, μπαινοβγαίνοντας στην Εντατική, καθώς τα αναπνευστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται» είπε ο Βαγγέλης μην κρύβοντας την έντονη ανησυχία του για την μητέρα του που τόσο πολύ αγαπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...