Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Sofia Vergara: Οτι πιάνει γίνεται χρυσάφι!

Sofia Vergara
Sofia Vergara (Photo credit: Wikipedia)

Η Κολομβιανή ηθοποιός έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια την περιουσία της να εκτοξεύεται


Η Sofia Vergara είναι για δεύτερη συνεχομένη χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη τελεοπτική ηθοποιός. Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Modern Family» μπήκε στη λίστα του οικονομικού περιοδικού Forbes και φιγουράρει στην 54η θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ. 

Η προτεινόμενη για βραβείο Emmy ηθοποιός έχει δει τα τελευταία δύο χρόνια την περιουσία της να εκτοξεύεται καθώς εκτός από την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί έχει υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με εταιρείες καλλυντικών, ρούχων και φυσικά με την Pepsi.

Η Κολομβιανή σταρ στη λίστα του περιοδικού βρίσκεται πολύ κοντά με σελέμπριτις όπως η Madonna, η Lady Gaga, η Katy Perry, η Taylor Swift, η Ellen DeGeneres και η Jennifer Lawrence.
Η 41χρονη εισέπραξε το 2013 30 εκατομμύρια δολάρια από τις διαφημίσεις που έκανε για την Pepsi, την CoverGirl και άλλες αμερικανικές πολυθενικές εταιρείες.

Η Vergara εκτός από τα παραπάνω είναι και ιδιοκτήτρια του 50% της εταιρείας World Entertainment. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 τα έσοδά της έφτασαν τα 19 εκατ. δολάρια. Και μπορεί αυτό για πολλούς να είναι έκπληξη αλλά για όσους ξέρουν την πορεία της η Κολομβιανή σεξοβόμβα ασχολείται με το χώρο του θεάματος πάνω από 20 χρόνια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...